Guide mäklare - Helsingborg

Valvet Mäklarfirma ABlogo

Företagsnamn: Valvet Mäklarfirma AB
Gatuadress: Bygatan 28
Postnummer: 260 40
Ort: VIKEN
Telefon:042 12 16 16
Hemsida: Valvet Mäklarfirma AB


Presentation: Valvet Mäklarfirma AB

Valvet Mäklarfirma har funnits i Helsingborg sedan början av 1990-talet. Två goda vänner, Peter Jörgensen och Gert Persson, trodde trots den tidens finanskris på en ljus framtid för Helsingborgs bostadsmarknad. Visionen var att erbjuda tjänster och attraktiva bostäder till medvetna bostadsbytare. Och så är det än idag.

Valvet är en väletablerad mäklarbyrå på bostadsmarknaden i nordvästra Skåne. Med 12 anställda på två kontor är vi väl rustade inför mötet med både säljare och köpare. Vi har genom åren bara växt i övertygelsen om fördelarna med att stå på egna ben. De stora kedjornas tunga organisationer vänder vi till vår fördel. Vi är små och smidiga, utan att behöva göra avkall på vare sig kompetens eller affärsmannaskap. Vi tror på det personliga mötet i affären. Det skapar trygghet och förtroende i en viktig relation.

Valvets framgångar bygger i grunden på stor kompetens hos våra medarbetare och utmaningen i att erbjuda bostäder utöver det vanliga. Exklusiva bostäder och framgångsrika kunder förutsätter ett stort engagemang, kunskap och lyhördhet. Det är också det omdöme vi får ifrån våra kunder. Här kan säljare och köpare med krav på kompetens och diskretion få ett professionellt bemötande genom hela affären. En lång historia har också gett oss ett stort nätverk och goda relationer, något som har stor betydelse för att din bostadsaffär ska få ett snabbt och smidigt förlopp.

Vad gäller Peter och Gert, är intresset för den exklusiva bostadsmarknaden lika stort idag som för 18 år sedan. Nu kan de se tillbaka på en spännande utveckling, men ambitionerna och visionerna finns kvar. Båda två finns tillsammans med medarbetarna på kontoren i Helsingborg och Viken, på plats för att hjälpa dig till en framgångsrik bostadsaffär.

webbplats  Valvet Mäklarfirma AB