Guide mäklare - Malmö

Bostadsagentenlogo

Företagsnamn:Bostadsagenten
Gatuadress: Kungsgatan 10
Postnummer: 211 49
Ort: Malmö
Telefon:0771-666 000
Hemsida:Bostadsagenten


Presentation: Bostadsagenten

Din mäklare i Malmö

Bostadsagenten har genom åren genomfört en stor mängd lyckade försäljningar i Malmö och runtom i Malmöområdet. Letar ni mäklare i Malmö är vi det självklara valet. Vårt mål är att göra försäljningsprocessen så smidig som möjligt och se till att ni får bäst betalt. Vi vet att vi kommer lyckas med båda delarna.

Bostadsagenten har troligen de nöjdaste kunderna bland alla fastighetsmäklare i Malmö. För information från kunder som anlitat oss, se Bostadsagentens omdömen.

En mäklare som kan Malmö

Vill ni komma in och diskutera en framtida försäljning hittar ni oss på Kungsgatan 10 i Malmö. Ni är alltid välkomna in så kan vi berätta mer om hur vi arbetar och lägga upp en försäljningsplan som passar just era behov.

Eftersom Bostadsagenten har varit aktiva i många år i området finns referensobjekt i bland annat City, Rörsjöstaden, S:t Knut, Slottsstaden, Ribersborg, Slussen, Hästhagen, Davidshall, Limhamn, Nobeltorget, Värnhem och Sorgenfri. Vi har även flertalet referensförsäljningar i Lund, Åkarp, Lomma, Arlöv, Höllviken, Skanör, Vellinge och Falsterbo. Fastighetsmäklarna på Bostadsagenten har bred kompetens inom olika stadsdelar och mycket god lokalkännedom.

webbplats Bostadsagenten