Guide mäklare - Östra Göinge

Fastighetsbyrån Osbylogo Fastighetsbyrån Osby

Företagsnamn:Fastighetsbyrån Osby
Gatuadress: Esplanadgatan 3
Postnummer: 28341
Ort: OSBY
Telefon: 0479-13145
Hemsida:Fastighetsbyrån Osby


Presentation: Fastighetsbyrån Osby

Fastighetsbyrån

Osby

Osby ligger vackert med Osbysjön mitt i byn. Vid det härliga friluftsområdet Klinten finns både motionsspår och skidbacke. Orten erbjuder möjligheter för dig som vill bo nära naturen men ändå ha all den bekvämlighet som ett samhälle erbjuder. Läget utmed stambanan, gör det enkelt att pendla till och från kommunen.

Osby är kanske mest känt för Bröderna Ivarsson OSBY - BRIO. Företaget sysslar i huvudsak med utveckling och försäljning av leksaker och barnvagnar. Bl a Prinsessan Estelle åker kungligt i sin Briovagn.

Numera finns produktionen utomlands men centrallager och Lekoseum finns kvar på orten. BRIO Lekoseum är precis som det låter, ett leksaksmuseum där besökarna får lov att leka.

Fastighetsbyrån är den mest anlitade mäklaren i Osby och nästan 100 nöjda köpare finner årligen sitt drömställe genom oss. Vårt verksamhetsområde är Osby kommun och vi hjälper till med försäljning av villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter och jordbruk. Engagerad, affärsmässig och målinriktad speglar vårt arbete och är något vi värderar högt.

Hör av dig till oss när du har frågor kring ditt boende.

Välkommen till Fastighetsbyrån i Osby.

webbplats Fastighetsbyrån Osby