Guide mäklare - Sjöbo

Mäklarringen Sjöbo / Veberödlogo

Företagsnamn:Mäklarringen Sjöbo / Veberöd
Gatuadress: Postgatan 2
Postnummer: 247 62
Ort: Veberöd
Telefon:046-82066
Hemsida:Mäklarringen Sjöbo / Veberöd


Presentation: Mäklarringen Sjöbo / Veberöd

Mäklarringen Sjöbo / Veberöd

Välkommen till Mäklarringen! Vi har privilegiet att få arbeta som mäklare i Lund med omnejd där Sjöbo/Veberöd är en del av vårt distrikt. Regionen vi är verksamma i är ett av Sveriges mest dynamiska och spännande utvecklingsområden.

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad? Då har du kommit helt rätt! Mäklarringen har varit verksam i regionen sedan lång tid tillbaka och tillsammans har vi som jobbar här över 30 års samlad erfarenhet av bostadsförmedling! Vi har bred fackkunskap, god lokalkännedom och hjälper gärna både köpare och säljare att göra goda och kloka affärer. Vi utgår alltid från de önskemål du har, men vårt mål är att överträffa dina förväntningar!

Är du ute efter att köpa bostad i Sjöbo/Veberöd med omnejd kan vi, förutom att hitta ett boende som passar just dina behov, förmedla kontakt med bank, försäkringsbolag, flyttfirmor med mera.

Vill du istället sälja din bostad i Sjöbo/Veberöd med omnejd så erbjuder vi dig allt från ett första rådgivande möte, inklusive fri värdering, till den avslutande uppgörelsen på banken vid tillträdet.

Mäklarringen Sverige AB är en medlemsägd, rikstäckande kedja bestående av cirka 65 fristående lokala mäklarkontor. Mäklarringen ställer mycket höga krav på sina mäklare vad gäller yrkeskunnande, servicekänsla och etik. Alla har gedigen mäklarutbildning och självklart är vi registrerade och ansvarsförsäkrade.

webbplats Mäklarringen Sjöbo / Veberöd